Betalingsmogelijkheden

Snel je rijbewijs met lage maandelijkse kosten!
Snel je rijbewijs met lage maandelijkse kosten!

 

 

Je hebt een proefles gedaan en je weet nu hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Maar hoe ga je dat dan betalen? Wat zijn de mogelijkheden?

 

 • Pakket in 1 keer betalen:

  Je hebt gespaard, geld gekregen of geleend van een bekende en je kunt je lespakket in 1 keer betalen. Dat is natuurlijk het fijnste. Je weet waar je aan toe bent en het kost je niks extra's.
 • Pakket in 3 of 4 termijnen betalen:

  Je hebt het bedrag wel of bijna, maar je wilt dit liever niet in 1 keer uitgeven. Dat snappen we. Dan kun je in termijnen betalen. Bijvoorbeeld in drie of vier keer. Bij het opstellen van je lescontract wordt hierover een afspraak gemaakt. Per 1 juni 2017 rekenen wij per betalingstermijn € 10,- administratiekosten. Als je je pakket dus in 3 termijnen betaalt, kost het € 30 euro extra.
 • Geen pakket maar losse lessen:

  Je betaalt liever gewoon per losse les. Dat kan natuurlijk altijd, maar het is duurder dan de lessen die in een pakket zitten. Een losse les van 1 uur kost € 40,00. Een les in een pakket kost € 36,-. 
 • 10 rittenkaarten:

  Je kunt met 10 rittenkaarten je rijopleiding ook heel flexibel indelen en per 10 rittenkaart betalen. De eerste kaart kost € 360,- en de kaarten daarna kosten € 370,-. Het examen betaal je apart.
 • Rijlessen op afbetaling, met lage maandlasten:Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid om je rijlessen op afbetaling te doen met lage maandlasten. Dat is bijvoorbeeld handig als je snel je rijbewijs nodig hebt, door bijvoorbeeld een nieuwe baan, maar nog niet zo snel dat geld bij elkaar kan krijgen. Lenen van een bekende is altijd beter natuurlijk, want dat kost je minder. Maar dat lukt helaas niet bij iedereen.
  Wij werken samen met www.mijnbetaalplan.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.