Spoedcursus

Rijbewijs halen in deze auto?
Rijbewijs halen in deze auto?

Wil je graag snel je rijbewijs halen? Door werk of studie beperkt in je tijd? Dan is een spoedcursus ideaal. De standaard spoedopleiding van 30 uur rijles en een praktijkexamen kost € 1.500,- De proefles is gratis, ook als je niet bij ons gaat lessen! Spoedcursus automaat ook mogelijk!

 

Je rijbewijs binnen 10 dagen?

Je kunt de spoedcursus doen in 10 dagen of er wat langer over doen. Dat bepaal jij helemaal zelf en is afhankelijk van de tijd die je hebt voor je rijlessen. Op het moment dat jij je opgeeft voor een spoedopleiding sturen wij je de rekening. Daarna vragen wij je examen aan, uiteraard in overleg met jou. Als het examen gereserveerd is plannen we je rijlessen in, ook weer in overleg met jou.

 

Sommige mensen willen meteen gaan rijden en smeren de auto rijlessen dan uit over de weken tot aan het examen. Anderen wachten met rijles tot 10 dagen voor het examen en lessen dan iedere dag. Net wat je zelf graag wilt.

 

BELANGRIJK:

  • Hou bij het plannen van je spoedcursus rekening met de wachttijden bij het CBR! 
  • Waar je ook rekening mee moet houden is dat je in het bezit moet zijn van een geldig theoriecertificaat, anders kunnen wij het praktijkexamen niet aanvragen.
  • De gehele rijopleiding dient te zijn betaald als er examen wordt gedaan! 
  • Wij doen examen in Alkmaar, Haarlem, Hoorn en Den Helder.

 

Meer weten over de spoedcursus, spoedcursus automaat of een gratis proefles?

Bel ons: (06) 3373 2272

Mail ons: info@zebrarijopleidingen.nl

Of gebruik het aanmeldformulier voor een gratis intake.

 

Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Purmerend, Schagen, Limmen, Egmond, Bergen, Schoorl, Zuid Scharwoude, de Noord, Niedorp, de Rijp, Stompetoren, Schermer, Hoorn, Akersloot en Langedijk